Autoglas

Reparation af autoglas

Har du fået revner eller slag i forruden på din bil? Så lad os klare det for dig. Hos Ballerup Skadescenter har vi årelang erfaring med diverse større eller mindre reparationer af autoglas. Vi går omhyggeligt til værks med stor professionalisme og dedikation, så du bliver tilfreds og får det bedst mulige resultat. Glade og tilfredse kunder er vigtige for os. Derfor bruger vi gerne ekstra tid på en opgave for at sikre, at den udført på den bedst mulige måde.

Bliv sikker i trafikken med nyt autoglas

Hvis du har været så uheldig at være blevet ramt af stenslag, er det vigtigt, at du hurtigst muligt for udbedret skaden, da bilruden ellers kan begynde at revne. Hvis du først har fået en revne i autoglasset, kan den nemlig ikke stoppes, men vil derimod fortsætte med at udvide sig, til den når rudens kant. Dermed vil det påvirke din trafiksikkerhed, når du kører, og du kan risikere at bringe dig selv eller andre i fare. Inden du får repareret autoglas på din bil, er det en god idé at sætte et stenslagsplaster i forruden, der beskytter mod vand og snavs.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til reparation af autoglas, så kontakt os på tlf. (+45) 44 65 63 30 eller på mail skade@ballerupskadecenter.dk.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for Gratis Lånebil, Vask, Støvsugning af din egen bil og en perfekt opretning og lakering af din skade så RING NU ! (+45) 44 65 63 30

Eller skriv i formularen hvis du hellere vil bede om svar retur fra os på mail.