Salg af firehjulsudmåling

Salg af firehjulsudmåling

Styretøjsudmåling til personbil med justering af fire hjul (op til 18”)

Pris kr. 895,-

Styretøjsudmåling er sporing og 4-hjulsudmåling, hvor vi kontrollerer, at de fire hjul er monteret korrekt i forhold til bilens styretøj. Vi anbefaler styretøjsudmåling en gang årligt – samt efter påkørsel af kantsten eller hul i vejen.

Styretøjsudmåling

En styretøjsudmåling består af en sporing og en 4-hjulsudmåling, hvor vi kontrollerer alle fire hjul for, om de er monteret korrekt i forhold til bilens styretøj.

Hvorfor skal din bil have en styretøjsudmåling?

Fejl på styretøjet er usikkert og farligt at køre med, og du risikerer, at det forårsager skader på andre komponenter på bilen, hvis ikke fejlen bliver udbedret.

Bilens fire hjul skal have et godt greb i vejen, og støddæmperne skal være i stand til at absorbere bump blødt og gnidningsløst. Sikkerhed og komfort afhænger af køretøjets akselgeometri, og hvis den ikke er indstillet korrekt, slides aksel, hjullejre og hjulophæng unødvendigt hurtigt.

Forkert hjulindstilling er en af de primære årsager til skæv dækslitage, og allerede ved små afvigelser reduceres dækkets levetid med op til 10%. Hertil kommer, at forkert hjulsporing øger dækkets rullemodstand – og dermed også brændstofforbruget, så økonomisk er det en god investering at få foretaget en styretøjsudmåling.

Hvornår har din bil brug for en styretøjsudmåling?

Vi anbefaler en styretøjsudmåling en gang om året – eller efter påkørsel af kantsten eller et hul i vejen.

Ved en styretøjsudmåling foretager vi en sporing og 4-hjulsudmåling, og vi vurderer herefter, om bilen har behov for en justering. Skulle det ikke være nødvendigt at justere på bilen, betaler du naturligvis kun for selve kontrollen.

Du kan selv mærke, om din bil har brug for en styretøjsudmåling, hvis:

  • Den trækker til den ene side, når du slipper rattet på lige vej.
  • Dit rat står skævt på lige vej.
  • Dine dæk er slidt forskelligt på henholdsvis yder- og indersiden.
  • Du mærker en ændring på bilens retningsstabilitet og selvopretning.

Vi laver din styretøjsudmåling hos Euromaster

Hos Ballerup Skadecenter har vi det rigtige udstyr og den rette ekspertise at foretage en styretøjsudmåling korrekt, så kig forbi, hvis du har en mistanke om, at dit styretøj er skævt.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for Gratis Lånebil, Vask, Støvsugning af din egen bil og en perfekt opretning og lakering af din skade så RING NU ! (+45) 44 65 63 30

Eller skriv i formularen hvis du hellere vil bede om svar retur fra os på mail.