Autolakering

Autolakering i høj kvalitet

​Få udført langtidsholdbar autolakering i høj kvalitet. Hos Ballerup Skadecenter håndterer vi alle typer opgaver og arbejdsgange indenfor autolakering i Ballerup, Herlev og omegn. Vi er specialister indenfor diverse lakeringsopgaver, så du kan forlade vores værksted uden ridser i lakken. Vi har mange års erfaring med at overfladebehandle og autolakerere biler, så du får en bil, der er så god som ny med en autolakering, der holder i lang tid fremover.

Holdbar autolakering

Alle autolakeringsopgaver udføres med materialer af højeste kvalitet fra vores leverandører AkzoNobel og Sikkens. Resultatet kan tydeligt ses, og vi garanterer selvfølgelig for holdbarhed – også når du er kørt herfra. Vi udfører opgaven grundigt, så eventuelle skader ikke ses, og så du får det resultat, som du ønsker. Derudover er autolakering også godt til at beskytte din bils synlige dele mod rust og kan samtidig også gøre den modstandsdygtig mod mindre ridser og stenslag.

Kontakt os i dag og hør mere

Har du brug for hjælp, eller ønsker du at vide mere om vores arbejde, så kontakt os på tlf. (+45) 44 65 63 30 eller på mail skade@ballerupskadecenter.dk.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for Gratis Lånebil, Vask, Støvsugning af din egen bil og en perfekt opretning og lakering af din skade så RING NU ! (+45) 44 65 63 30

Eller skriv i formularen hvis du hellere vil bede om svar retur fra os på mail.