Autolakering i Ballerup, Herlev og omegn

Autolakering i høj kvalitet

​Få udført langtidsholdbar autolakering i høj kvalitet. Hos Ballerup Skadecenter håndterer vi alle typer opgaver og arbejdsgange indenfor autolakering i Ballerup, Herlev og omegn. Vi er specialister indenfor diverse lakeringsopgaver, så du kan forlade vores værksted uden ridser i lakken. Vi har mange års erfaring med at overfladebehandle og autolakerere biler, så du får en bil, der er så god som ny med en autolakering, der holder i lang tid fremover.

Holdbar autolakering

Alle autolakeringsopgaver udføres med materialer af højeste kvalitet fra vores leverandører AkzoNobel og Sikkens. Resultatet kan tydeligt ses, og vi garanterer selvfølgelig for holdbarhed – også når du er kørt herfra. Vi udfører opgaven grundigt, så eventuelle skader ikke ses, og så du får det resultat, som du ønsker. Derudover er autolakering også godt til at beskytte din bils synlige dele mod rust og kan samtidig også gøre den modstandsdygtig mod mindre ridser og stenslag.

Kontakt os i dag

Har du brug for hjælp, eller ønsker du at vide mere om vores autolakering, så kontakt os på tlf. 44 65 63 30 eller på mail skade@ballerupskadecenter.dk.

Har du brug for hjælp?

Alle Autolak opgaver udføres af Danmarks absolut bedste autolakerere!
* Pift dine fælge op med ny autolak
* Få lakeret den dør der trænger
* Motorcykel farveskift eller fresh up

Se også i Galleriet hvad vi kan